Programma

 • Inloop

  16:00-16:30 uur

  Loop binnen, neem je loterij lotje in ontvangst en geniet van een kopje of thee mét versnapering terwijl je contact legt met andere bezoekers. Let op de tijd; de plenaire opening start om 16.30 uur met presentator Walter Vermeer.

 • Plenaire opening

  16:30-17:15 uur

  Walter zet de toon met het interviewen van de Jost Starter van het Jaar, de Rabo Starter van het Kwartaal en de door Make it in Tilburg uitgeroepen Ondernemer van de Maand. Vol inspiratie start je daarna je tour langs de hotspots.

  Plenaire opening

 • Boulevard

  17:15-18:45 uur

  Kennis en inspiratie opdoen op de gebieden van jouw interesses en behoeften. Ieder kwartier kan je een hotspot ‘binnenstappen’. Eet ondertussen ook gerust wat als je langs de foodtruck komt van Broodje per Centimeter.

 • Afsluiting

  18:45-19:15 uur

  Korte recap van Walter Vermeer én uitreiking loterij. Super prijzen zoals een gratis lidmaatschap van de JOST en 1 maand lang een werkplek in Station88.

  Afsluiting

 • Netwerkborrel

  19:15-21:00 uur

  Geen statisch geheel of weifelend op iemand afstappen. Nee, het gaat als vanzelf! Spellen als tafeltennis en (geblinddoekt) wijn proeven zorgen voor verbinding tussen jou en de andere ondernemers.