Hotspots

Sales & Marketing

Bekijk jezelf in de ondernemersspiegel bij deze veelzijdige hotspot! Check je winstgevendheid met hulp van financieel business coach Hilde Radt. Bekijk hoe je ervoor staat op het gebied van zakelijk zelfvertrouwen. En ga aan de slag met het onderwerp ‘vergroten van je zichtbaarheid’ onder begeleiding van Olga Heeren.

Visualiseer jouw strategie of visie

Hoe ziet jouw business eruit? Gerrit Draad is Visual Consultant en met zijn bedrijf Mindbiz (www.mindbiz.nl) helpt hij organisaties met het visualiseren van hun visie en strategie. Want groei begint met een duidelijke focus! Kom langs bij zijn hotspot en laat jouw visie of strategie visualiseren.

Waarde- en of uurtarief bepalen

Of je nou starter bent of al veel langer ondernemer; tarifering blijkt vaak lastig te zijn. (In)direct koppel je de waarde aan jezelf. Wat ben jij waard? Wat is jouw product of programma waard? In welke vorm kan ik dit het beste aanbieden? Pak je kans en leg je vraagstuk voor aan Evelien van Es tijdens de interactieve workshop sessie!

Startversterker by Rabobank 

Wat voor ondernemer ben jij? Ontdek samen met de Rabobank wie je bent, waar je goed in bent en wie of wat je onderneming nodig heeft om te groeien.

Altijd al willen weten hoe een bank een plan beoordeeld? Het begint natuurlijk bij jou als ondernemer, jij bent immers de spin in het web. Ga tijdens de Ondernemers Boulevard aan de slag met de Startversterker. Focus op je doel. Wat zijn je sterke punten en waar kan jij nog iets leren? Met een kritisch oog en achterliggende kennis kijken accountmanagers Robin, Bekir en Paul van Rabobank Tilburg en omstreken mee naar jouw plannen of ideeën.

Groeien doe je samen! Weet jij eigenlijk wat voor ondernemer jij bent? Doe de test, ontdek welk type jij bent en leer hoe jij je plan nog sterker kan maken.

Speeddaten met een businesscoach

Roel Netten, Merel Eveleens, Danielle Wieten, Dick van Boxtel, Mathilde van der Pol en Sandra Arink staan als businesscoaches voor je klaar. Tijdens het event kan je 20 minuten 1 op 1 met ze speeddaten. Bij binnenkomst kan jij je hiervoor aanmelden.

Vorm jouw visuele identiteit

Je hebt een bedrijf en weet waar voor je staat. Maar straal je dat ook uit? Werk aan jouw visuele identiteit en leer met B-more design om te denken in beelden. Kies met ons uit vormen, letters en kleuren. Combineer ze, ervaar welke associaties dat oproept en ontdek zo de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Na afloop beschik jij over een collage waarmee jij jouw doelgroep feilloos aanspreekt. 

Jouw mooiste zakelijke profielfoto

De eerste indruk. Bij iedereen bekend hoe belangrijk dat is. Ken je ook het belang van de eerste foto-indruk? Hoeveel indruk maakt jouw bedrijfs-profielfoto? Is het tijd voor een refresh? Dat kan! Tijdens de boulevard maken Henri Boer Fotografie en Erwin van Gestel van P-Focused jouw mooiste, nieuwste profielfoto!

Effectief ondernemen in de cloud

Met alle mogelijkheden die de ‘cloud’ ons biedt, wordt het steeds mistiger wat nu echt werkt. Bij een bezoekje aan deze hotspot leer je het effectief inzetten van alle moderne middelen om je bedrijf een boost te geven. Of je nu starter of gevestigde ondernemer bent. Voor iedereen is voordeel te behalen. Met behulp van praktische tools krijg je in beeld wat de ‘cloud’ je te bieden heeft. Van projectmanagement tot het stroomlijnen van je verkoop. Wij vertellen je graag hoe jij je online gereedschapskoffer het beste inricht.

Belastingen

Voor jou als ondernemer is kennis hebben van belastingen essentieel. Het voorkomt vervelende verrassingen en je bent dan op de hoogte van eventuele fiscale voordelen. In de petje op – petje af – belastingquiz testen we op ludieke wijze jouw kennis. Weet je al voldoende, of blijkt dit nog een punt van aandacht te zijn in jouw ondernemerschap? We dagen je uit om dit te ervaren!

Het belang van een sterk netwerk

Inge Wirken is de mede-oprichter van Crossyn. Crossyn heeft een platform gebouwd waarop voertuigdata verzameld, verwerkt en gedistribueerd wordt. Door het bouwen van een eco-systeem is Crossyn bezig om businesscases te bouwen in combinatie met het verzamelen van ‘’Big Data’’. Partners zijn hierin uiterst belangrijk, samen bouwen we aan de toekomst van mobiliteit. Heb jij vragen over het belang van een sterk netwerk voor jouw organisatie? Stel ze aan Inge!

Netwerkborrel

Wat is een Netwerk zonder borrel of een borrel zonder netwerk? Precies, helemaal niets! Daarom organiseren we na het programma een netwerkborrel. Hier kun je interessante nieuwe contacten opdoen en genieten van een heuse whiskyproeverij verzorgt door T-Drinks. Daarnaast hebben we nog een verassing in petto… Nieuwsgierig? Dan zien wij jou de 25e.

Op zoek naar een financiering? 

Ook Stapelfinancieringen heeft een mooie plek op de Boulevard in hun eigen koffiecorner. Stapelfinancieringen BV helpt jou als ondernemer om een weg te vinden in het nieuwe landschap van de bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinanciering. Wij hebben directe lijnen met banken, investeerders en de platforms voor crowdfunding. Daarnaast bekijken we specifieke financieringsvormen als debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering en leasing. Ben jij op zoek naar een financiering? Klop dan aan bij Stapelfinancieringen tijdens de Ondernemers Boulevard.

Trefwoorden spel van Spectatio

Online gevonden worden als bedrijf, jezelf bekend maken en nieuwe klanten werven, hoe doe je dat? Ontdek het tijdens het interactieve trefwoorden spel van Spectatio. Bedenk jij de juiste trefwoorden? Dan maak je kans op een leuke prijs. Bovendien krijg je vrijblijvend SEO advies voor jouw onderneming.

Groei

Ben jij met je bedrijf toe aan groei? Benieuwd hoe je jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen?

Bezoek dan zeker deze hotspot waar je concrete groeitips van businesscoach Fijke Willemse krijgt om vandaag te beginnen met het verwezenlijken van jouw ondernemersdroom.

Ontdek hoe jij je plannen vertaalt naar een succesvolle strategie en aanpak.

Intellectueel eigendom

Met veel passie en plezier ben jij iedere dag bezig om de conditie van jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Acquisitie, productontwikkeling, innovatie en accountmanagement zijn waarschijnlijk dagelijkse onderdelen waar jij flink in investeert. Maar heb jij ook wel eens nagedacht over jouw merk en de bijbehorende rechten?
Ben jij gewoon van start gegaan in de hoop dat jouw merk onaantastbaar is? En wat houdt dat nou precies in, een merk?
In de VDT-hotspot gaan we het op een speelse wijze hebben over de soms ietwat bizarre mogelijkheden en belemmeringen rondom intellectuele eigendomsrechten.

Hoe klinkt jouw bedrijf?

Totally Tuned is een groep succesvolle componisten en producers die werken voor global klanten en artiesten. Met Totally Tuned verbinden wij internationaal muzikaal talent met het bedrijfsleven. We doen dit op een innovatief platform voor e-learning en co-creatie.

We geloven dat elk merk de kracht van muziek zou moeten benutten, dit hoort gewoon bij de huisstijl! Weet hoe jouw bedrijf klinkt? En gebruik jouw eigen muziek als communicatie tool naar je klanten toe? Ontdek er meer over tijdens de Ondernemers Boulevard.

Maak van jezelf een persoonlijk merk!

Hoe zet jij jezelf als merk neer? Heb jij daar weleens over nagedacht? De nieuwe marketing is persoonlijk. Jij bent jouw merk. Mensen kopen bij jou omdat ze jou en jouw verhaal kennen, niet zozeer omdat jij de beste bent. Tijdens de Boulevard gaat Lyanne Vos, personal brand coach en spreker, jou inspireren en motiveren om van jezelf een sterk merk te maken.

Ondernemersadvies

Ontdek wat het Ondernemersadviespunt van de gemeente voor jouw onderneming kan betekenen. En dat is veel meer dan je wellicht denkt! Via dit filmpje krijg je alvast een indruk. Tijdens de boulevard kan je al je vragen stellen en kan je er terecht voor informatie.

Combineer slimme technologie met financiële kennis

HLB Van Daal, Adviseurs en Accountants helpt jou je business te verbeteren. Ze laten jou zien hoe je slimme technologie kunt combineren met financiële kennis. Hoe je jouw toekomst, kansen, dromen en ambities van jouw onderneming verder kunt waarmaken. Sounds good?! Loop dan langs bij deze hotspot waar sparringpartners Arthur Schins en Dolf Baetsen voor je klaarstaan. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan alvast deze Challenge & Control website: https://cc.hlb-van-daal.nl/.